mandag, oktober 26, 2009

aller første gang…

tenk at man kan bli så lykkelig av å se sin lille sønn spise en helt vanlig softis med sjokoladesaus…

men når man tenker på at han er 9 år…og vil smake for aller første gang…så blir det jo litt spesielt?:)

DSC_0090 copy

DSC_0100 copy

DSC_0105 copy

DSC_0104 copy

DSC_0110 copy

DSC_0113 copy

5 kommentarer:

Heidi sa...

For en herlig bildeserie.♥ Kan skjønne at det var spesielt og kjekt for deg! Vil han spise det igjen nå når "isen er brutt" tror du? Klem H

Kathrine sa...

fine ;)
ser ut som han likte det ! :)

Arya sa...

For en herlig gutt! Måtte bla meg langt tilbake i bloggen din for å lese om Mikael og hans gleder og utfordringer. Jeg har ledd og hatt tårer i øynene - for en fantastisk mamma du er!! Kommer ofte innom her - du tar i tillegg noen fantastiske bilder!!!

ElinSire sa...

Ja, dette var herlig, Tara :) I tillegg så det jo ut som han syns det var godt -så det var jo bra!

Tilbake til det med oppdrag. Jeg syns, ut fra de fantastisk flotte bildene du tar og ut fra all den jobben du legger i redigering, så kunne du sikkert tatt det dobbelte, eller i hvert fall 1500. Syns 1000 kr er altfor billig. Selv om du ikke er fotograf, ville jeg mye heller at dine bilder enn fra de aller fleste fotografer jeg vet om. Dine foto har sjel og er fulle av følelser, det er ganske unikt -og jeg vil si at mange som kan kalle seg fotografer ikke har den samme touchen som du har.

Jeg har det på samme måten som det, at jeg bare er "en som tar bilder" liksom. Men du har jo hatt en del oppdrag og føler deg vel ganske trygg på at du får til noe bra. For det gjør du i hvert fall i mine øyne!

Ha en fin kveld :)

solveig sa...

så artig å lese, måtte være spessielt kan jeg tenke meg!! DU setter bilder og ord så godt sammen, klem ;)