lørdag, desember 12, 2009

min sønn er blitt supersosial…

xmas party

mikael nektet å sitte sammen med oss på julefesten…

han latet som han ikke kjente oss faktisk!!!

når de andre barna fremførte nydelig sang og skuespill, satt mikael seg tett inntil den ene etter den andre av alle mammaene og pappaene…ja, han fikk også klemt litt  på et par besteforeldre også;) han pratet med seg selv…holdt for ørene når  vi klappet og ble en smule lei seg under en av julesangene…

og da ble mamma godkjent igjen…og fikk lov til å gi litt trøst:)

kp

3 kommentarer:

Arya sa...

Jeg sitter her og tenker hvor flink du er til å dokumentere hverdagen din! Den er ikke helt A4 med Mikael i hus, men du får synliggjort overfor oss andre at på tross av mye ekstra har du mange, mange gleder også. Det er skikkelig beundringsverdig - og en tankevekker!

Setter utrolig stor pris på bloggen din!!

Torilpia sa...

Er jo litt søtt da .. først er han veldig stor - også ble det litt tøft allikevel og fikk lyst til å være litt liten .. :o) Alltid spennende å være sammen med Mikael tror jeg ..

Håper helga er toppers - klem!

solveig sa...

Uff, ble vel litt overveldenes for mikael, kanskje..? vet ikke hvor mye rammet han er, dette er min første "nærkontakt"" gjennom deg ;) han er heldig som har deg og Daniel som er der for han når ting blir litt skremmende, og når han vil ha en klem eller bare ett smil!! En toppers gutt som begynner å bli litt stor... med toppers mor, og storebror ;)