onsdag, januar 06, 2010

det var en gang en expert-avis…

DSC_0876 copy

først leste og studerte han den nøye…

så koste han seg lenge med å rive den sakte men sikkert i fillebiter…

DSC_0879 copy

tenk så mye glede man kan ha av en Expert-avis…!!!

(ja…vi er fremdeles hjemme)

5 kommentarer:

Mine Blomster sa...

Tøffe tak....!!!
Jeg håper han blir bedre litt fort nå, så du kan få dagen din tilbake og han kan komme inn i sin rutine igjen. Brukte 1,5 time på å få min sønn ut av sengen, og på med klær... Han mener han er for sliten til å gå på skolen... For lenge Juleferie, så da er det ikke lett å få han tilbake i skole rytmen... Men han er på skolen nå!!
God bedring til dere begge!
Hilsen fra Birgitte

Arya sa...

Men er det ikke bra at Expert utgir avis? De skulle bare visst hvor mye glede og engasjement den blekka faktisk medfører!

Synd å høre at dere fortsett må holde dere innendørs. Det kan tære på alle og enhver! Lykke til med fremgangen - og håper at både du og Mikael får en fin dag på tross!!

Jannicke sa...

Enkle gleder er jo ofte de beste ;o).. Så fint det øverste bildet var! Hadde det ikke vært for "julelysene" i hjørnet, hadde jeg neten trodd det var sommer.. Det var så fint lys i bildet!

Kulden ser ut til å fortsette. Hørte på radioen at her i Bergen blir det minst to uker til med ekstrem-kulde... Brrrr, ikke så veldig god nyhet akkurat, det er litt for kaldt. Kulden kommer fra USA og Sibir ;o), men det hjelper igrunnen ikke på humøret det heller ;o), hihi.
Ønsker deg og M en fin dag, jeg koser meg med lunsj, aviser og blogging før jobb...
Klem J.

Mine Blomster sa...

Åååå, jeg kjenner meg igjen.
David var så mye syk de første årene, at jeg brukte et år bare på å skulle klare å komme meg ut blant mennesker på egenhånd. Å fylle bensin på bilen...glem det...stikke kjapt innom butikken alene..glem det!!
Jeg klarte det ikke. Mitt liv de siste årene har bare dreid seg om Davids diagnose og sykdomsbilde.
Men nå er jeg på farten igjen. Lurer faktisk på om jeg skulle kjøpe meg en macrolince til mit camera... Så jeg kan dokumentere mere av det jeg nå endelig klarer å gjøre. har ikke jobbet på over 8 år pga David.. men nå begynner jeg sakte men sikkert å lage ting igjen.. Å det er så deilig. Du hvet hva jeg snakker om, det er jeg sikker på.
Gled deg til morgendagen, og kom deg ut ;O))))
Jeg skal rydde å reparere det jeg kan nå!!
:O)))
Birgitte

Eirin sa...

Og jeg som bare ser fort på dem og kaster dem i papirsøpla. Jeg burde se litt mer på de små gledene i livet. Alt godt til dere fra Eirin, på en kald onsdag.