mandag, januar 18, 2010

ikke i form…igjen…

DSC_0848 copy

cx 

 

6 kommentarer:

Arya sa...

Huffameg - enda en gang! Men du er vel ikke helt i form, du heller? Halsbetennelse? Vinteren er ikke alltid like artig - og spesielt ikke når det er kaldt. Tror nok ikke at nødvendigvis kulden gjør oss så mye sykere, men vi samles mere inne. Og da smittes vi jo lettere...

Uansett, dere får forsøke å gjøre som best dere kan med såre halser og vonde hoder eller hva det nå er som har rammet denne gangen. Jeg skal avgårde å ha et foredrag for en gjeng med folk - ville heller ha sittet foran pcen med en god kopp te... :-(

mi-rachel sa...

uff da.
håper på rask ebdring!

Anne Mette Lie sa...

Bare innom for å si at jeg synes bloggen din er en av de vakreste i verden. Har stemt på deg! (og er veldig stolt og glad over å ha blitt nominert selv! - om enn i en annen kategori enn du....) Klem!

anitas lille lykke sa...

uff.
god bedring til han, ikke gøy når barna ikke er i form, da blomstrer alle mamma bekymringene.
klem

Om å få livet snudd på hodet.. sa...

Herreminhatt så han ligner på deg! Det ser jeg nå.. Spesielt på dette bildet.. Håper han blir fort frisk.. Klemmer i bøttevis! :)

Miriam Elisabeth sa...

Det er så mye flott inne hos deg! Flotte bilder og gode innlegg. Innlegg som gir oss innblikk i hvordan det er å være mor til en med autisme feks. Godt å lese! Spesielt for oss som utdanner oss til å jobbe med de :) Takk for at du er så åpen og deler!