lørdag, februar 20, 2010

en hjelpende hånd…

snø 

først la jeg merke til at det var noen som beveget seg frem og tilbake forbi kjøkkenvinduet…

(bildene er tatt gjennom vinduet)

snø1 

og innen jeg hadde fått på meg sko og jakke, så hadde han fått snøfreseren i gang også:)

snø2 

flink 14-åring altså!!!

6 kommentarer:

Arya sa...

Du og du for en skatt!! Hva har du gjort for å oppdra en slik en?? Eller blir søsken automatisk litt mer voksne og modne når de har en som de må ta hensyn til stort sett hele tiden?? Uansett - jeg gir honnør til dere begge to!! Og hadde jeg bodd litt nærmere skulle jeg jammen meg leid han inn for å måke hos oss også - mot GOD betaling. Gubben tror nemlig det at 4-hjulsdrift er løsningen på alt ondt. Gruer meg til mildværet kommer.... :-)

Ha en flott lørdagskveld alle sammen!!

Og du - jeg har enda ikke kommet over serien din fra sykehuset i går - den er bare SÅ god! Og hvordan går det med Mikael- har han kommet over sjokket???

Torilpia sa...

Jøss .. så snill han er da :o)
Imponert jeg altså :o)

Her er det Kaptein Sabeltann på dvd - sånn på tampen av dagen. Mina skal jo danse igjennom alle sangene og da må jo jeg se på og klappe litt .. :o) Gleder meg til litt voksenkveld etterpå :o)

Stor klem!

Dronning Maud sa...

Så snillt!!!sånn freser ønsker min mann seg:)

Heidi {FruFly} sa...

Jeg er veldig glad for å se smilet til Mikael i dag!!!♥ Og for å se at du har en sånn flink og grei eldstegutt som hjelper deg! Ønsker hele gjengen en fin lørdag! KLem Heidi

KKannDesign sa...

Ojojoj - ja det mener jeg virkelig - ojojoj - for en fantastisk flott ungdom du har..

Go` natt!

CosiFanTutta sa...

God morgen til dere! Gratulerer med 2. plassen. Synd dere ikke kom helt opp, men 2. plass er jo fantastisk da i denne vrimmelen av blogger!!

Snill 14-åring, sååå kjekt når de selv tar initiativ. Jeg ser at han også har øretelefoner klistret til hodet :o) Min 16-åring tar de nesten aldri av, hehe

Stakkar Mikael som må i narkose. Har fulgt endel autister til tannbehandling, blodprøvetaking og undersøkelser som krever narkose. Huff, det er såå fælt å se akkurat når narkosen begynner å virke, synes jeg!! Stakkar, stakkar, både han og deg!! Det er godt han smiler igjen.

Ha en fin, fin helg!

Cosi-klem