onsdag, mars 10, 2010

bokglede…

at Mikael er blitt så glad i bøker,

syns jeg er helt fantastisk!!!

jeg får ikke lov til å lese for ham…

for han skal nemlig lese for meg;)

DSC_0285 copy 

så klart han måtte velge seg en bok når vi var innom Notabene…

 

3 kommentarer:

Blåbærpai sa...

sjølvsagt mått ehan det! Karsten og Petra bøkene er kjempekjekke!! God torsdag i vente:)

KAT sa...

For en fantastisk , nydelig fin blogg du har! Jeg blir helt rørt over de vakre bildene du tar av sønnen din ! VI var nominert sammens på Mamma awards , slik fant jeg deg , og etter det er jeg innom her svært ofte. Er det greit at jeg linker deg ?

God torsdag fra Kari-Anne.

Arya sa...

Helt fantastisk!!! Digger det bare SÅ når ungene liker bøker. Vi var faktisk på biblioteket i dag vi også - laster bilder ned i dette øyeblikk, så får jeg se om det blir noen brukbare. Turi låner hauger på hauger og leser til langt på natt. Konsekvensen blir en leseglede og en lesekunnskap som er enorm, MEN hodepine og sannsynligvis behov for briller... :-) Tord er litt mer rastløs, og vil nok ikke ha den samme gleden av bøker. Han koste seg imidlertid i dag, så vi må nok forsøke å få noe spennende ut av besøkene, tror jeg.

Jeg lurer på noe, Tara, vedr. redigeringen din - eller er det bildetakingen? Hvordan får du i dette bildet, for eksempel, bakgrunnen så diffus og utbrent, mens hovedmotivet er så klart og skarpt??? Lurer veldig, for dette er en helt fantastisk type bilder du er veldig flink på!!